La vida no llegeix partitures.

És una gran simfonia, això sí, però es va orquestrant mentre viu i es viu, mentre cada instrument escolta els altres i es construeix a si mateix dins de l’espai de so de tots. Hi ha bastiment, trama i ordit, però ningú sap qui fa de qui o si tots fem de tot. N’hi ha un que és violí, sí, i un altre, contrabaix. Hi ha la trompa i l’oboè…

La vida, no, no en sap de partitures. Se les mira, i li fan gràcia, aquell munt de boletes negres fent equilibris entre cinc ratlles tan encarcarades. Són infants fent tentines… Ja aprendran a caminar i a córrer, i si tot va bé, a volar!

La vida -jo diria- no hi entén ni hi vol entendre, de partitures.

Musicquor

Música meditativa improvisada

Assumpta Mateu i Eulàlia Solé, cantant i pianista amb una llarga expriència en la música clàssica, s’han trobat en un punt on la música no és un objecte conclòs, sinó una porta oberta cap a un espai més gran.

A partir d’un estat de connexió amb el seu propi interior, i agafant uns petits apunts musicals o literaris com a base, van improvisant cap on el moment i l’estat els va portant.

Juntament amb l’Oriol Romaní (clarinet) i en Feliu Gasull (guitarra), van gravar un CD que es pot escoltar a les plataformes digitals i que es pot encarregar en disc compacte a través d’aquest correu: musicquor@gmail.com 

Desplaça cap amunt