“La música és el xiuxiueig de la vida.  
La seva manera de dir-nos els seus més íntims secrets a l’orella”

Propera sessió:

2 d’abril de 2022 de 17 a 19h

L’Atelier, Plaça Octavià 1, 2on 1a  

Sant Cugat del Vallès.

Preu: 30 €

 

Inscripcions: 620 93 09 50 o 616 06 43 72

Musicquor:

Assumpta Mateu i Eulàlia Solé, cantant i pianista amb una llarga experiència dins de la música clàssica, s’han trobat en un punt on la música no els és un objecte conclòs, sinó una via per palpar la Vida des de dins, una porta a la vibració i l’harmonia que som. 

Com ho fa un gong o un bol tibetà, un cos sonant i ressonant és un cos que no oposa resistència a la propagació de les ones, un cos obert i lliure, en contacte directe amb la vibració i el bategar de tot allò que viu.

Deixar-se impregnar i moure pel so, deixar-se sonar en ressonància amb un cant i una música vius i transparents és una experiència que obre, que convida a transcendir estructures i a fusionar-se -ni que sigui per un instant- amb la contínua creació. 

Aquesta és la invitació de Musicquor en les seves sessions de música meditativa improvisada.

A partir del lliure moviment del so, des de la total improvisació o, a vegades, sobre petits apunts musicals o literaris, Assumpta Mateu i Eulàlia Solé es deixen envair per la música i conduir per ella, i conviden els assistents a acompanyar-les en l’experiència, sigui seient en silenci o deixant-se sonar també, quiets i amb els ulls tancats o permetent-se moure, transportar-se, plorar, volar… el que la música obri.

-Música és tancar els ulls i palpar la infinitud-
Desplaça cap amunt